Integritetspolicy

Jeremiabageriet värnar om din integritet. Här följer vår integritetspolicy som redogör för hur vi hanterar dina personuppgifter, vad vi använder dem till och varför. Med anledning av Dataskyddsförordningen (GDPR) har vi uppdaterat innehållet här, för att möta kraven.

 

Information om GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ganska ny lag som började gälla inom hela EU från den 25 maj 2018. Översatt till svenska blir GDPR Dataskyddsförordningen. Denna förordning och en kompletterande svensk lag, Dataskyddslagen, ersätter Personuppgiftslagen (PUL). Syftet är att förbättra skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter samt att skapa ett enhetligt regelverk inom EU.

 

Personuppgifter

I samband med att du använder vårt mailformulär godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig. Jeremiabageriet behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och Dataskyddslagen. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga din förfrågan och/eller beställning och för att kunna erbjuda relevant marknadsföring.

 

Informationshantering

Om du inte vill få information av oss kan du enkelt avregistrera dig via våra utskick eller höra av dig till oss. Du har alltid rätt att se dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Om de är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att få uppgifterna rättade eller raderade.

 

Vilken information samlar vi in?

Information du uppger vid kontakt med oss, när du beställer något via vårt mailformulär, sparar vi uppgifterna för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. Cookies på vår webbsida kan också samla in information om ditt besök, så som demografi, varaktighet på sidor eller besökta sidor. Läs mer om vilka cookies vi använder i separat stycke nedan.

 

Tredje part

Jeremiabageriet kan dela kundinformation med tredje part, men bara för att utföra tjänster för kunds räkning. Inga personuppgifter kommer att skickas vidare, bytas eller publiceras utanför vår organisation eller våra tillförlitliga samarbetspartners.

Cookies

På jeremiabageriet.se används permanenta och tillfälliga cookies för bästa funktionalitet och säkerhet. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Cookies används av tekniska skäl för hemsidans funktionalitet, till exempel för inloggning, navigering och formulärhantering. Det finns två sorters cookies, en sort som sparar en fil permanent på din dator och en annan sort som sparas temporärt under tiden du befinner dig på hemsidan. Jeremiabageriets webbsida är byggd med hjälp av Wix.com och använder sig av följande cookies:

 

svSession                                                        Permanent                  Förbättrad användarupplevelse

hs                                                                      Session                          Säkerhet

incap_ses_${Proxy-ID}_${Site-ID}           Session                          Säkerhet

incap_visid_${Proxy-ID}_${Site-ID}        Session                          Säkerhet

nlbi_{ID}                                                         Beständig                      Säkerhet

XSRF-TOKEN                                                 Beständig                      Säkerhet

 

Hur kan du undvika cookies?

Om du inte vill tillåta lagring av cookies på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar (följ din webbläsares instruktion, hur man gör varierar beroende på vilken webbläsare du har). Att ta bort cookies från din webbläsare innebär dock att funktionaliteten på webbsidan sannolikt kommer att begränsas.

 

Företagsinformation

Jeremiabageriet

Frehdes Bakservice

Bertil Waldéns gata

702 15 Örebro

Ägare 

Daniel Frehde, bagare


Telefon: 019-32 23 14
E-post: butik@jeremiabageriet.se

 

Organisationsnummer: 790617-XXXX