top of page

Vårt utbud

Smakupplevelsen som man får med äkta ingredienser är svårslagen och doften, som sprider sig runt varje nygräddad plåt som plockas ut ur ugnen, är oemotståndlig. Här kan du läsa om en del av vårt digra utbud.

Matbröd med stort M

Varje dag hittar du ett brett sortiment av dagsfärska, nyttiga och mycket goda brödsorter. Några av våra klassiker som du hittar hos oss så gott som dagligen är valnötsbröd, franskt lantbröd, danskt rågbröd och fruktbröd. Vi kryddar också med tillfälliga gäster som dyker upp lite beroende på säsong och årstid. 

Sju sorters kakor

I butiken hittar du nästan alltid sju olika sorters småkakor att förgylla fikabordet med. Några av de klassiker som ryms där är chokladsnittar, drömmar, vaniljdiamanter, ungherrar och kolakakor. Allt bakat av de finaste ingredienser och med äkta smaksättare. Självklart finns det även bullar av alla de slag, med kardemumma och kanel som ständiga kryddningar i utbudet.

Hurra hurra hurra!

Oavsett om det är födelsedag, student, jubileum, bröllop eller något annat som bör föräras en tårta, så är vi redo! Ju tidigare vi tillsammans börjar planera, desto större möjligheter för oss att skapa något som verkligen blir kronan på verket på er festmeny. Hör av dig eller kom förbi så sätter vi igång!

Det ska vi fira!

Fettisdagen, Kanelbullens dag, Våffeldagen, Chokladbollens dag, Sveriges nationaldag och så vidare. Det finns många tillfällen som kräver sin bakelse eller speciella godsak. Lita på att du kan njuta av de flesta hos oss när tiden är rätt.

Have you heard about the word fika?

Vårt kafé i Waköping har frikostiga öppettider, ännu generösare utbud och plats för gäster både inomhus, utomhus och i skrivarstugan på andra våning. Så snart vårsolen lyser över Wadköping öppnar vi alltid för en ny säsong på uteserveringen, men är vädret på gott humör dukar vi gärna upp utomhus när som helst på året. Vi serverar alla godsaker som finns i butiken och till det kan du välja mellan riktigt bryggkaffe, gott te, äkta saft eller någon tillfällig gäst i dryckesutbudet.

Dagens viktigaste måltid

En stadig frukost serverad vid bordet, visst låter det som en bra start på dagen? Från klockan 08.00 varje dag är det precis vad vi erbjuder på Jeremiabageriet. Ingen förbokning krävs. Välkommen!

bottom of page